Ik ben Luuk Belderink, 20 jaar oud, ik ben verantwoordelijk voor de sociale media en fotografie tijdens het Sportgala van Losser.

Ik ben in het dagelijks leven werkzaam bij Auto-Reuvers. Ook ga ik een dag per week naar school voor de opleiding Adviseur Mobiliteit / Automanagement. Ik verzorg met mijn bedrijf Belderink Media de fotografie en video voor verschillende gelegenheden en evenementen, zo ook voor het Sportgala.

Ik ben vroeger hobbymatig actief geweest met mountainbiken, toen nog fietste ik verschillende rondes van 10 tot 40 kilometer In en om gebieden als het Lutterzand, Tankenberg, Hulsbeek etc. Ondanks dat ik het op dit moment even niet doe blijft het mountainbiken een van mijn grote hobby’s.

Toen Erik Golbach mij in 2018 benaderde met de vraag of ik voor het Sportgala, wat na jaren afwezigheid weer geïntroduceerd werd wou fotograferen heb ik natuurlijk gelijk ja gezegd.

Na afloop van het zeer geslaagde Sportgala in 2018 heb ik buiten de fotografie ook een functie binnen het bestuur gekregen. Ik heb er zin in om net als voorgaande edities, op 10 Juni a.s. weer een mooi sportgala neer te zetten en er met zijn allen een mooi feest van te maken.

Luuk Belderink