Even voorstellen:

Ik ben Leon ter Huerne, 54 jaar oud, getrouwd met Renate en samen hebben we 2 kinderen, Lisa (22) en Jesse (20). In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij de Rabobank als Directeur zakelijk verzekeren in de regio Twente-Achterhoek.

Gemiddeld 3 tot 4 keer per week ben ik zelf ook nog sportief bezig. Met name op de racefiets of gravelbike ga ik door het Twentse land,  maar ook loop ik nog af en toe hard. In het verleden heb ik gevoetbald. Het langst bij KVV Losser, maar ook op het allerhoogste amateurniveau bij Sportclub Enschede en R.k.v.v. Stevo uit Geesteren.  Met Stevo ben ik zelfs nog kampioen van Nederland geworden bij de zondagamateurs. Mooie tijd gehad waarbij niet alleen de prestatie telde, maar zeker ook de kameraadschap belangrijk voor mij was.      

Momenteel ben ik ook leider/trainer van SV Losser 5, een vriendenteam waar ook mijn zoon Jesse in speelt. We trainen 2 keer per week en het geeft me veel energie en plezier. In de afsluitende partijvorm voetbal ik nog wel eens mee, maar de jaren gaan wel tellen merk ik dan…, vooral de volgende morgen bij het opstaan.  

Naast bestuurslid van de stichting die het sportgala organiseert ben ik ook de presentator van het gala. 

Ik heb er weer zin in om er op 10 juni a.s. een feestje van te maken voor sportminnend Losser.

Leon ter Huerne