Even voorstellen:

Bart Olde Boerrigter

Ik ben Bart Olde Boerrigter 36 jaar en woon samen met Mieke. We hebben één dochter van drie, Liselot en onze tweede dochter is op komst.

In het dagelijksleven ben ik werkzaam in de evenementen/activiteiten branche met het bedrijf RV Actief. Wij organiseren allerlei activiteiten in de regio twente te denken aan escape challenges, auto rallys en dagtochten/evenementen voor bedrijven, familiefeesten en vriendenuitjes.

Naast deze werkzaameden ben ik in de avonduren en weekenden actief als trainerscöordnator bij verschillende hockeyverenigingen in Twente, geef ik training bij HC Losser en organiseren we clinics, hockeyscholen en sportkampen via de HockeyXperience. Zelf heb ik ook nog tijd om te hockeyen en dat doe ik momenteel bij EHV Heren 3, waarbij naast natuurlijk de prestaties ook de derde helft erg belangrijk is.

Ik ben afgelopen jaar begonnen bij de sportgala commissie, ten eerste omdat ik mij via werk en hobby erg verbonden voel met sport in het algemeen en ten tweede om op deze manier iets te doen voor de sport in de gemeente Losser. Binnen de commissie houd ik me bezig met het nomineren van de kandidaten. Achter de schermen zijn we druk bezig om er weer een fantastisch gala van te maken, ik hoop jullie dan ook allemaal te zien op 10 Juni tijdens het sportgala 2023!